Rotary embleem

Aspergefestival Leusderweg

Voor een lokaal goed doel

Goed Doel 2012

De binnentuin van Woonzorgcentrum De Lichtenberg is dringend aan een opknapbeurt toe. In het huidige tijdsgewricht ontbreekt het echter aan voldoende fondsen om dit mogelijk te maken. Daarom is dit als lokaal goed doel gekozen voor het Aspergefestival Leusderweg 2012. Rotaryclub Amersfoort-Regio organiseert daartoe voor de tweede keer het ‘aspergefestival’ op de zaterdagen 12 en 26 mei 2012 op twee locaties aan de Leusderweg in Amersfoort.

Het geld wordt besteed aan het vervangen van de bestrating, de beplanting en de vijverpartij bij de renovatie van de binnentuin in Woonzorgcentrum De Lichtenberg.

De binnentuin wordt gebruikt voor activiteiten ten behoeve van de bewoners rond het atrium en biedt gelegenheid om gasten en familieleden op een aantrekkelijke manier te kunnen ontvangen.

Luchtfoto

Woonzorgcentrum De Lichtenberg

In een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort ligt Woonzorgcentrum De Lichtenberg. Door de parkachtige ligging, met wandelpaden die ook begaanbaar zijn met rollator en rolstoel, hebben de bewoners veel bewegingsvrijheid.

Streetview

Het woonzorgcentrum biedt een prettige woonomgeving waarbij de zorg goed en professioneel is geregeld. Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten op het gebied van recreatie, ontmoeting en educatie.

De Lichtenberg heeft 75 eenpersoonsappartementen en vier appartementen voor echtparen of samenwonenden. Bovendien zijn er drie tweepersoons- appartementen die zijn aangepast voor één rolstoelgebruiker. De Lichtenberg is bestemd voor mensen met ZZP-indicatie 1 t/m 4

Woonzorgcentrum De Lichtenberg is van oorsprong een protestants-christelijk huis, maar het staat nu uitdrukkelijk open voor alle gezindten.  

Woonzorgcentrum De Lichtenberg

Woonzorgcentrum

Klik hier voor meer informatie over Woonzorgcentrum De Lichtenberg.