Rotary embleem

Aspergefestival Leusderweg

Voor een lokaal goed doel

Goed Doel 2013

Het buitenterras van de Lindenhof van Verpleeghuis De Lichtenberg is momenteel niet goed toegankelijk voor rolstoelen, rollators en ziekenhuisbedden. Het is daarom dringend aan een vervanging toe. In het huidige tijdsgewricht ontbreekt het echter aan voldoende fondsen om dit mogelijk te maken. Daarom is dit als lokaal goed doel gekozen voor het Aspergefestival Leusderweg 2013. Rotaryclub Amersfoort-Regio organiseert daartoe voor de derde keer het ‘aspergefestival’ op de zaterdagen 18 en 25 mei 2013 op twee locaties aan de Leusderweg in Amersfoort.

Het geld wordt besteed aan het vervangen en uitbreiding van de bestrating van het buitenterras. Om de kosten te drukken worden de huidige bestrating en beplanting daaraan voorafgaand door leden van Rotaryclub Amersfoort-Regio verwijderd.

Luchtfoto

Verpleeghuis De Lichtenberg

In een bosrijke en rustige omgeving in Amersfoort ligt Verpleeghuis De Lichtenberg. Door de parkachtige ligging, met wandelpaden die ook begaanbaar zijn met rollator en rolstoel, hebben de bewoners veel bewegingsvrijheid.

Streetview

Het verpleeghuis biedt een prettige woonomgeving waarbij de zorg goed en professioneel is geregeld. Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten op het gebied van recreatie, ontmoeting en educatie.

In verpleeghuis De Lichtenberg wordt somatische en psychogeriatrische zorg geboden. Maar er is ook plaats voor revalidatie. Daarnaast is er een dagcentrum voor mensen met geheugenproblemen. Patiënten zijn welkom in De Lichtenberg met ZZP-indicatie 5 t/m 10.

Verpleeghuis De Lichtenberg is van oorsprong een protestants-christelijk huis, maar het staat nu uitdrukkelijk open voor alle gezindten.  

Verpleeghuis De Lichtenberg

Verpleeghuis

Klik hier voor meer informatie over Verpleeghuis De Lichtenberg.