Rotary embleem

Aspergefestival Leusderweg

Voor een lokaal goed doel

Goed Doel 2018

Tot Goed Doel is gekozen het ondersteunen van de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort met als streven om Amersfoort te voorzien van hardware (AED’s), software (sms-alertsysteem) en vrijwilligers (getrainde burgerhulpverleners), zodat op ieder moment en op iedere plaats in Amersfoort binnen zes minuten reanimatie kan worden verleend. In het huidige tijdsgewricht ontbreekt het echter aan voldoende fondsen om dit mogelijk te maken.

Rotaryclub Amersfoort-Regio organiseert daartoe voor de achtste keer het ‘Aspergefestival’ op de zaterdagen 28 april en 5 mei 2018 op twee locaties aan de Leusderweg in Amersfoort.

Het bedrag van de opbrengst van een vorige Aspergefestival is inmiddels besteed aan de aanschaf van het eerste AED-apparaat.

Eerste publieke AED

Dit eerste publieke AED-toestel is in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouwetoren bevestigd en is voor iedere burgerhulpverlener toegankelijk in het drukke uitgaanscentrum.
 

Om te bereiken dat er op ieder moment en op iedere plaats in Amersfoort binnen zes minuten reanimatie kan worden verleend, moeten er nog veel AED's volgen. Daarom is dit ook nu weer als lokaal goed doel gekozen voor het Aspergefestival Leusderweg 2018.

Reanimatie Netwerk Amersfoort

RNA-logo-normaal

Klik hier voor meer informatie over de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort.